Τηλ. κέντρο

Αθήνα: 210-6836520-8
Θεσσαλονίκη: 2310-783986

e-mail: artclean@artclean.gr

από 01/04 έως 30/06

Η Εταιρεία


H Art Clean είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και περιποίησης των χαλιών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και πλήθος συνεργατών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στην Λευκωσία της Κύπρου και τη Σόφια της Βουλγαρίας, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της πανελλαδικά και στις χώρες των Βαλκανίων.  Ταυτόχρονα με σειρά επενδύσεων σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία η Art Clean έχει πλέον τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δραστηριότητές της και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Με εφόδια τις υψηλής τεχνολογίας υποδομές μας και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

 

Γιατί εμάς;

 Θα τα παραλάβουμε, θα τα φροντίσουμε και με τα πρώτα κρύα θο σας τα φέρουμε πίσω πεντακάθαρα και ανανεωμένα. Γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητα και τα αγαπάμε. Είτε είναι χειροποίητα είτε μηχανής. Ειδικά το χειροποίητα, χρειάζονται, ανάλογα με την ποιότητα, το υλικό κατασκευής και τα χρώματα τους ξεχωριστή αντιμετώπιση.

 Η ArtClean είναι σήμερα, μια σύγχρονη άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης των χαλιών σας. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την προστασία και τον καθαρισμό τους εδω και 50χρόνια.

 Άψογος καθαρισμός

Τονώνει τις ίνες του χαλιού και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα κρόσια, ανανεώνει τα χρώματα, απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης και όλα τα περιττά χνούδια. Χτενίζουμε το πέλος του χαλιού. Τα άριστα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού εγγυώνται ασφάλεια και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων χαλιών.

 Ασφαλής φύλαξη

Σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

 Παράδοση – παραλαβή σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Το οργανωμένο τηλεφωνικό μας κέντρο σας εξυπηρετεί 12 μήνες το χρόνο. Σεβόμαστε τον πολύτιμο χρόνο σας και οργανώνουμε ανάλογα το πρόγρομμά μας. Εάν έχετε χειμερινό και θερινά χαλιά οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

 Ειδικές υπηρεσίες φροντίδας

  • Ξηρός καθαρισμός (dry cleaning), εάν η ποιότητα του χαλιού το απαιτεί.
  • Αδιαβροχοποίηση για επιπλέον προστασία οπό μικρό «ατυχήματα». Καφές ή ποτό θα απομακρύνονται με ένα απλό πανί ενώ ταυτόχρονα έχετε προστασία από μύκητες, λεκέδες και ξεθώριασμα,
  • Ειδικές επισκευές σε καταστροφές που έχουν υποστεί χειροποίητα χαλιό ή μηχανής.
  • Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινισμένα χαλιά.
  • Αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσια και ούγιες.

 Υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον.

 

ArtClean από  το 1953

Οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας έφεραν στην Ελλάδα πολλές δουλείες και τέχνες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η κατασκευή των χειροποίητων χαλιών, αλλά και η ειδική τεχνική που απαιτούσε ο καθαρισμός τους. Στα μέσα του 1952, δίπλα σε αυτούς τους τεχνίτες, ο Στυλιανός Νυκτερίδης έκανε το ξεκίνημα του στον καθαρισμό των χειροποίητων χαλιών. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Η προσπάθεια του για εκσυγχρονισμό στα μέσα καθαρισμού, τόσο σε μηχανήματα όσο και σε απορρυπαντικά ήταν συνεχής και αδιάκοπη. Το αποτέλεσμα όμως δικαίωνε αυτή την προσπάθεια η ποιότητα των υπηρεσιών προς τον πελάτη είχε αρχίσει να ξεχωρίζει.

Το 1985 προσχωρεί στην εταιρεία ο μοναδικός γιος του ιδρυτή Ευάγγελος Νυκτερίδης. Ένας καινούργιος κύκλος εκσυγχρονισμού είχε μόλις αρχίσει. Η εταιρεία αποκτά το εμπορικό όνομα ArtClean. Ένα όνομα που εκφράζει τις αρχές και την φιλοσοφία της εταιρείας, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της. Η παραγωγή ενισχύεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται, με μεγάλη επιτυχία, στον τομέα των επιτόπου καθαρισμών σε υφάσματα σαλονιών και μοκετών και στους καθαρισμούς ιστιοφόρων πλοίων και κότερων. Ακόμη αρχίζει η υποστήριξη after sale service των καταστημάτων ταπήτων, σαλονιών και στρωμάτων.

Στις αρχές του 1997 η ArtClean εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις δραστηριότητες της. Οργανώνει τμήμα πωλήσεων των ειδικών συστημάτων καθαρισμού, που τόσο καλά γνωρίζει, σε επαγγελματίες του είδους. Το κεντρικό κατάστημα λειτουργεί στην έδρα της εταιρείας. Το 2000 η Artclean ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη καινούργιο υποκατάστημα, ενώ το 2007 δημιουργεί νέους ιδιόκτητους χώρους 1500 m², τους ποιο σύγχρονους στην Ευρώπη με όλη την Τεχνολογία που υπάρχει στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων.

 

σήμερα:

Η ArtClean είναι πια μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στον τομέα του καθαρισμού με πολλούς πιστούς πελάτες. Παράλληλα, η ArtClean εφοδιάζει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στα υλικά και τους εξοπλισμούς, αλλά και υποστηρίζει με τεχνογνωσία, τους επαγγελματίες του είδους, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο δρόμος όμως δεν τελειώνει στο σήμερα. Καινούργιες συνεργασίες και συνεχής έρευνα για την καλύτερη δυνατή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, οδηγούν την ArtClean να κατασκευάζει πλέον μόνη της μηχανήματα και υλικά για την βελτιστοποίηση και την οικονομικότερη απόδοση των συστημάτων καθαρισμού, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Όλη η τεχνολογία και οι μέθοδοι υποστηρίζονται με την παροχή τεχνογνωσίας – επιμόρφωσης.

Η Artclean παρέχει εγγύηση στην κατασκευή των μηχανημάτων της με οργανωμένο Service και εξειδικευμένο προσωπικό.