Τηλ. κέντρο

Αθήνα: 210-6836520-8
Θεσσαλονίκη: 2310-783986

e-mail: artclean@artclean.gr

από 01/04 έως 30/06

Επί Τόπου bio-καθαρισμός


Ο bio-καθαρισμός και η αδιαβροχοποίηση γίνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας, με σύγχρονες μεθόδους.
Ο χρόνος στεγνώματος είναι πολύ σύντομος (έως μερικές ώρες) οπότε και το στρώμα σας ή το σαλόνι σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο προς κάθε χρήση.

Στρωμάτων

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο αλλεργιών. Το μεγαλύτερο μέρος των ακάρεων που υπάρχουν το σπίτι, βρίσκονται στο στρώμα μας, δεδομένου ότι παιρνάμε το 1/3 της χωής μας εκεί.
Στην ArtClean,εφαρμόζουμε εξειδικευμένη μέθοδο bio-καθαρισμού στρωμάτων με αναζοωγώνηση και απορρύπανση ,αφαίρεση αλλεργιογονων περιττωματων ακαρέων,αλλα και μείωση από ρυπογόνα μικροβιακα φορτία, βακτηρήδια, μύκητες χωρίς τη χρήση χημικών.

Σαλονιών

Το σαλόνι και γενικώς τα υφάσματα επίπλωσης χρειάζονται και αυτά συντήρηση με bio-καθαρισμό, με αναζοωγώνηση και απορρύπανση και για να απομακρυνθούν όλες οι αλλεργιογόνες ουσίες και να μειωθουν τα ρυπογονα μικροβιακα φορτία (βακτηρίδια, μυκητες), ενώ κι εδώ με την ξηρή μέθοδο καθαρισμού (DryClean) απομακρύνουμε σχεδόν όλους τους λεκέδες δίνοντας τους την λάμψη που τους αξίζει. Γίνεται με ειδικά αντιαλλεργικά υλικά, τα οποία είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Έχετε αλλεργίες;

 

Τι είναι τα ακάρεα:

Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κτλ.
Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν.
Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ.
Το μικρό τους μέγεθος, η εύκολη διασπορά τους στο περιβάλλον μέσα στα σωματίδια της σκόνης συνδυάζονται με τις ιδανικές, για την ανάπτυξη τους, συνθήκες που επικρατούν στα σπίτια μας και  τα κάνουν να είναι στην κορυφή των αεροαλλεργιογόνων.